۱۴۰۲-۰۵-۰۸

همه چیزدرباره کیس پناهندگی + نمونه کیس پناهندگی + سوالات مصاحبه پناهندگی 2023

 



ابتدا باید بدانیم، کیس پناهندگی چیست؟ کیس در واقع همان دلیل و داستانی است که شخص را مجبور به ترک وطن، زندگی، خانواده، مال و تمام تعلقاتش کرده و کشور مقصد را برای حمایت کردن از این شخص قانع می نماید. هرچه دلیل و همان کیس شما قوی تر باشد، شانس اخذ پذیرش اقامت شما در آن کشور بیشتر خواهد بود.

لازم به ذکر است روند ساخت کیس پناهندگی هیچ فرمول ثابت و خاصی ندارد و هیچ کیسی به طور مشابه برای دو نفر، نتیجه مشابه نخواهد داشت. این موضوع کاملا شخصی بوده و کیس هر شخصی باید به طور جداگانه بررسی و پردازش شود و در نهایت هم هیچ تضمینی برای اخذ قبولی وجود نخواهد داشت. در واقع اینطور مطرح کنیم که، کیس با کیس، فرد با فرد و حتی کشور با کشور، متفاوت خواهد بود و یک نتیجه نخواهد داشت. 

در ادامه به نکات حائز اهمیتی که در این باره باید بدانید خواهیم پرداخت. اینکه چگونه کیس پناهندگی بسازیم. این مطلب کمیاب را از دست ندهید.


چگونه کیس پناهندگی بسازیم

برای ساخت کیس پناهندگی که مرحله بسیار مهم و حساس در بحث پناهندگی است، باید بسیار با دقت و گام به گام عمل نمایید. اولین موضوع مهم این است که کیس خود را با مقدمه چینی آغاز نمایید. چرا که مورد اتفاق افتاده برای شما، یک شبه و یا به یکباره نبوده است. شما از تاریخ خاصی وارد موارد کیس خود شده و بعد اتفاقاتی باعث اوج گرفتن آن و رسیدن به تهدید جان شما شده است. رعایت این مراحل در ساخت کیس بسیار مهم است.

 این مطالب صرفاً جهت آگاه سازی شما از این روش و خطرات آن می باشد. پس به هیچ عنوان گول تبلیغات موسساتی که با مواردی مثل فروش سوالات کیس پناهندگی و یا بهترین کیس پناهندگی برای افغانها، سعی در گرفتن مال و اموال شما را دارند نخورید و همیشه از طریق قانونی برای هر کاری اقدام نمایید.

در این باره با افرادی که تجربه و یا سررشته دارند مشورت کنید اما کپی برداری و تقلید به هیچ عنوان توصیه نمیشود. شما در ساخت کیس خود باید اثبات کنید که با خطر و مشکلات آن مستقیما روبرو شده و آن را لمس کرده اید. این مورد باید با تمام جزئیات توضیح داده شود که چه اتفاقاتی افتاد که شما با خطر به طور مستقیم مواجه شدید. 

در نهایت اینکه تمام مدارک اثبات کننده مورد خطر بودن شما، جای زخم، شکنجه، مدارک پزشکی و تصویری و قانونی را برای حقانیت ادعاهایتان در زمان مربوطه ارائه و استناد نمایید. در ادامه مراحل ساخت کیس پناهندگی را به طور کلی برای شما عزیزان تشریح نموده ایم.

مراحل ساخت کیس پناهندگی

در نظر گرفتن دلیل و کیسی که باعث احساس خطر در شما گردیده است.

در این مرحله شخص به عنوان پناهنده، باید دلیل خود را برای اقدام به پناهندگی در نظر بگیرد. برخی از این دلایل به قدری محکمه پسند و قوی هستند که نیاز به پردازش و دادن شاخ و برگ و انجام کار خاصی بر روی آن نمی باشد. اما برخی از کیس ها را هرچند که از نظر خود شخص قوی  بوده باشد، برای مورد پسند بودن اینترویو، باید با توجه به خواسته های آنها طراحی شوند.

ساخت سناریو برای کیس مورد نظر

در این مرحله بهتر است با شخصی آگاه به عنوان شخص ناظر و شخص خود پناهنده، شروع به ساخت سناریو و تاکیدا نوشتن آن بپردازید. نوشتن سناریو بسیار بسیار کمک کننده خواهد بود. هم برای عدم فراموشی جزئیات مربوطه و هم برای از قلم ننداختن موارد در سناریوی مورد نظر.

سناریو باید ساده، واقعی، قابل باور، طراحی و نوشته شده باشد. هر چه سناریو ساده تر و برای افسر مصاحبه قابل فهم تر باشد، شانس شما در اخذ پذیرش و قبولی بالاتر خواهد بود.

اشراف و آشنایی با سوالات روانشناختی اینترویو

عزیزانی که قصد مهاجرت از طریق پناهندگی را دارند، باید بدانند که افسران اینترویو و مامورین مصاحبه از روانشناسی بسیار بالایی برخوردار هستند. نحوه پرسش و مصاحبه آنها بسیار متفاوت است. در واقع آنها به ترتیب و یا با نظمی خاص سوالها را نمیپرسند تا تسلط و اشراف شما به موضوع و عدم دروغ بودن مورد را تشخیص دهند. پس مرحله قبل برای این مرحله بسیار کمک کننده خواهد بود.

تهیه مدارک مربوطه و آماده سازی و ترجمه آنها

به همراه داشتن مدارکی که ادعاهای شما را در سناریوی کیس ارائه داده شده اثبات می نماید بسیار در این روند کمک کننده خواهد بود. مدارک شما باید بر اساس سناریوی کیس شما و ترجمه شده باشد. این موضوع سرعت پیش روی پرونده را بسیار افزایش خواهد داد. مدارک شما میتواند شامل تصدیق ترجمه شده مهارتها و تخصص شما نیز باشد. حتی مدارک را میتوان از قبل آماده نمود و پس از رسیدن به کشور مورد نظر برای شما پست گردد.

نکات مهم ساخت کیس

  • روند تشکیل سناریو کیس شما باید در ابتدا با مقدمه چینی و توضیح چگونگی شروع ماجرا باشد. سپس پروسه ایجاد شده و اینکه در چه زمانی و با چه اتفاقاتی این موضوع اوج گرفته است که شما را به این نتیجه رسانده که اقدام به پناهندگی نمایید.
  • داستان خود را باید به صورت شفاف و واضح و دقیق بیان نمایید. که دقیقا چه چیزی باعث گردید تا شما از کشور خود خارج شوید.
  • کیس باید با قوانین کشور شما در ارتباط باشد و با قوانین حاکم بر کشور شما در ارتباط مستقیم باشد. 
  • دلیل در خطر بودن خود را مرحله به مرحله، کاملا منطقی، قانونی و ساده و شفاف ترتیب دهید،  نه از روی احساس و مسائل شخصی.
  • در نظر داشتن قوانین و شرایط کشور مورد نظر برای ارائه کیس بسیار مهم است. مثلا کشوری مانند دانمارک برای پناهندگی بسیار مشکل ساز است. یا کشور هلند برای هرگونه کیس(حتی دلایل بسیار قوی) برای ایرانیان بسیار سختگیر عمل می نماید. یا اینکه کشور سوئیس در بحث پناهندگی در کل از جمله کشورهای سختگیر است.
  • توجه داشته باشید در آن برهه ای که جهت پناهندگی به کشوری قصد اقدام دارید، آن کشور مرزهای خود را برای چه روش مهاجرتی باز گذاشته است. مثلا کشوری که اعلام به اخذ نیروی کار خارجی نموده، مشخصا 
  • برای پناهندگی در آن برهه بسیار مشکل پسندانه عمل خواهد کرد.

ساخت انواع کیس پناهندگی

کیس پناهندگی در واقع تقاضا و دلیل شخص پناهجو، یا دلیلی است که فرد به خاطر آن مجبور به ترک کشور خود شده و باید آن را به کشور مورد نظر، ارائه نماید تا  پناهنده واقعی بودن وی اثبات گردد. کیس های پناهندگی میتوانند در یکی از گروه هایی که در زیر نام برده شده است جای گیرد.

این دلایل باید اثبات کننده این باشد که شخص واقعا در آزار و رنج به سر میبرد و حق زندگی کردن از آنها سلب شده است.

شخص پناهجو باد ادعای خود را با ارائه مدارک و مستندات اثبات نماید. تا از این طریق بتواند، مامور مصاحبه را قانع نماید که واقعیت امر، در خطر بودن او در کشورش است. البته در این بین از روی شرایط مشخص برخی کشورها مانند افغانستان و سوریه، که بر کسی پوشیده نیست، نیازی به ارائه مدرک برای اثبات در شکنجه و تجاوز بودن افراد نیست. در ادامه این موارد را با ذکر نمونه و مثال توضیح خواهیم داد.

ساخت کیس پناهندگی اجتماعی به همراه نمونه

در پناهندگی از نوع اجتماعی، شخص ملزم به اثبات این است که در کشور خود، شرایط اجتماعی بسیار سخت است و برای پیشرفت فرد، امکاناتی در کار نیست. در این نوع پناهندگی، پناهجو برای داشتن زندگی و کار و شغل بهتر و امکان داشتن شرایط اجتماعی بهتر، دست به پناهندگی میزند.

لازم به ذکر است که دلایل اجتماعی برای پناهندگی از جمله دلایل ضعیف و درصد پذیرش بسیار کم محسوب میشود. 

نمونه کیس پناهندگی اجتماعی

برای مثال شخص دلیل پناهندگی خود را بیکاری، فقر، فحشا، تورم اقتصادی و مسائل اجتماعی موجود در کشور خود بیان مینماید. اینکه از حق زندگی نرمال محروم است و یا حقوق انسانی در این جامعه با مساوات برقرار نیست. در این مورد افسر پناهنده، یا ذکر این مسئله که درصد زیادی از مردم جهان در این شرایط به سر میبرند و این دلیل بر اینکه هر شخصی کشور خود را ترک کرده و مورد حمایت کشور دیگری قرار بگیرند نیست، درخواست شما را رد خواهد کرد. 

ساخت کیس پناهندگی سیاسی

در پناهندگی سیاسی، شخص به دلیل داشتن فعالیتهای سیاسی یا عقاید سیاسی خاص، زندگی و جان و یا مال شخص در خطر است و یا گاها این موضوع سیاسی میتوان مربوط به سیاستهای کشور شخص پناهنده باشد، که با دیگر کشورها روابط سیاسی درستی ندارد و یا به رسمیت شناخته نمیشود.

دلایل سیاسی، از جمله دلایلی است که درصورت داشتن مدارک معتبر، چینش صحیح داستان و همچنین شرایط موجود در کشور مقصد از درصد موفقیت بهتری برخوردار است.

نمونه کیس پناهندگی سیاسی

در این سناریو شخص باید اثبات نماید که به دلیل عدم وجود آزادی بیان و یا آزادی های دیگر سیاسی و فعالیتهای وی در کشور خود، مورد آزار و شکنجه بوده و در زندان و تحت اذیت های مختلف قرار گرفته  است.

توجه داشته باشید در این مورد، داشتن بیانیه ها، مقالات، اثبات فعالیت های مختلف سیاسی، اثبات مورد شکنجه قرار گرفتن و … بسیار بسیار مهم و کمک کننده خواهد بود.

مسئله بسیار مهم دیگری که در دلایل سیاسی وجود دارد، کیس راه می باشد. به این معنی که شخص ورود خود به کشور مقصد را چگونه توصیف کند. این موضوع دو حالت خواهد داشت که عبارتند از:

  1. پناهنده از طریق زمینی وارد کشور مقصد شده باشد:

در این حالت سوالی که برای افسر مصاحبه کننده پیش می آید این است که، برای رسیدن به این کشور، از چه کشورهایی عبور کرده اید؟ در جواب این سوال شخص مسلما نام کشورها و محل هایی که از آنها عبور کرده است را خواهد برد. در این حالت افسر با استناد به اینکه شخص از یک یا چند کشور امن دیگر عبور کرده تا به اینجا برسد و در آن کشورها درخواست پناهندگی خود را اعلام نداشته، پس جان وی در اولویت نبوده و در خطر نمی باشد و صرفا جهت اخذ اقامت به این کشور مراجعه نموده است. بسیار مهم است که به افسر ثابت کنید که اولین کشور امنی که رسیده اید این کشور است.

  1. پناهنده از طریق اخذ ویزا و هوایی وارد کشور مقصد شده باشد:

در این باره نیز موضوع بسیار ساده است. افسر با استناد بر اینکه فرد بسیار راحت و آسوده و بدون مشکل توانسته مراحل اخذ ویزا را طی نموده و به راحتی از فرودگاه عبور کرده و به این کشور برسد نشان دهنده این است که وی جانش در خطر نبوده و این کیس سرفا دروغ و برای اخذ اقامت بوده است. مگر در حالتی که شخص با پاسپورت و هویت تقلبی این کار را انجام داده باشد.

ساخت کیس پناهندگی مذهبی و تغییر دین

گاهی شخص به دلیل داشتن دین و مذهبی خاص در کشور خود ایمن و مورد قبول نیست. یا اینکه برخی کشورها در تغییر یا داشتن ادیان دیگر در میان مردمش نگرشی خاص دارند و این موضوع از نظر آنها پذیرفته نیست. در این حالت نیز شخص میتواند با ساخت کیس پناهندگی مذهبی وارد کشور دیگری شده و درخواست پناهنده شدن داشته باشد.

کیس مذهبی از جمله مواردی است که برای اخذ پناهندگی، بسیار زیاد ارائه می گردد و در مورد آن تصورات بسیار اشتباهی وجود دارد. نکات بسیار مهمی در موارد مذهبی وجود دارد که متاسفانه عدم آگاهی از آنها، بسیاری از افراد را ریجکت و دچار مشکلات فراوانی نموده است.

نمونه کیس پناهندگی مذهبی و تغییر دین

در این حالت به عنوان مثال، افراد با مطرح نمودن اینکه از دینی به دینی دیگر روی آورده اند و یا اینکه آتئیست شده اند، امید به اخذ پذیرش دارند.

بیشتر افراد تغییر دینشان از اسلام به مسیحیت را دلیل پناهندگی خود اعلام میکنند. زمانی که افسر این سوال را مطرح می نماید که چه چیزی باعث ایجاد این تغییر و ایمان شما به دین مسیحیت گردید، با پاسخ های اشتباهی مانند مثال زدن گروهک های داعش و یا طالبان، که انها مسلمانند و باعث ظلم و ستم به جهان و انسانها هستند و یا اینکه با دلایل مختلف با قصد کوبش و یا سرزنش دین اسلام و یا ادیان دیگر، مواردی را بیان می نمایند. در این موارد مطمئن باشید که کیس شما رد خواهد شد.

رد شدن این موضوع به این دلیل است که اولا به هیچ عنوان شما حق کوبش جامعه و یا دینی را ندارید، این به معنای درک ناصحیح شما از ادیان برای افسر خواهد بود. مورد بعد این که به جای کوبیدن دین سابق شما باید پروسه چگونه رسیدن به حقانیت دین جدید خود را توضیح دهید، نه از احساسات خود از دین سابق. موضوع حائز اهمیت برای افسر دلایل منطقی شما و چگونگی رسیدن شما به حقانیت دین جدید است نه میزان ایمان قلبی شما و یا احساس شما راجع به ادیان. 

در مورد کیس آتئیست نیز، افراد بر این گمانند که چون در کشور خود این مورد پسندیده نیست اما در کشور مقصد این آزادی وجود دارد، حتما موفق خواهند بود. در صورتی که با سوال اینکه شما میتوانید در قلب خود این عقیده را داشته باشید و با فریاد نزدن آن از جان خود محافظت کنید، افسر دلیل شما را دروغ فرض خواهد کرد.

ساخت کیس پناهندگی جنگی

پناهندگی جنگی که به دلیل وجود جنگ و نزاع در کشور شخص پناهجو اتفاق می افتد، شخص میتواند به کشوری دیگر پناهنده شده و زندگی از سر گیرد. در این مورد بهتر است بدانید که برخی کشورها از پناهندگان جنگ زده استقبال نکرده و پناهندگی آنها را نمی پذیرند.

ساخت کیس پناهندگی نژادی

در پناهندگی نژادی، جان یا مال یا شخصیت شخص به دلیل تفاوت نژادی، در آزار و اذیت است و شخص با اثبات این موضوع میتواند درخواست پناهندگی به کشوری دیگر را داشته باشد.

نمونه کیس پناهندگی نژادی

با اینکه موضوع جنگ و نزاعات نژادی و قومی مسئله پذیرفته شده، واضح و قوی محسوب می شود اما هنوز هم بسیاری از کشورها در بسیاری از مواقع آن را نمی پذیرند. در این موارد از دلایل نکته حائز اهمیت آن است که شرایط و قوانین کشور مقصد را در نظر گرفته و از ن آگاهی جویید. این موضوع به کشور مقصد بستگی دارد و مطرح نمودن و اثبات اینکه واقعا قوانین و حکومت موجود در کشور شما، از شما در این موارد حمایت نمی نماید.

در این حالت بیشتر خانم ها و بانوان مورد حمایت قرار میگیرند. به عنوان مثال خانمی که متاسفانه مورد تجاوز از سوی محارم خود قرار میگیرد و یا به دلایل تعصبی و قومی مورد تهدید مرگ از سمت خانواده خود قرار گرفته است. 

در سایر موارد این موضوع باید با استناد به بندهای قانونی حاکم بر کشور مبدا بوده و مدارکی که مبنی بر تلاش شما جهت حل این موضوع و مواجه شدن با عدم موفقیت است، بوده باشد.

پناهندگی به دلیل عضویت در گروه اجتماعی خاص

این نوع از پناهندگی به دلیل عضویت و حضور فرد در گروه اجتماعی خاص، اتفاق می افتد. شخص به خاطر حضور در این گروه ها مورد آزار و اذیت است و در کشور خود ایمن نمیباشد. 

نمونه کیس پناهندگی عضویت در گروه اجتماعی خاص

این مورد از دلایل به افرادی که در گروه هایی مانند همجنسگرایان، گروهک هایی که مورد پسند حکومت و جامعه نیستند مربوط میشود. 

مثلا شخص در این مورد با بیان اینکه در دسته افراد همجنسگرا، ترنس ها و یا از این قبیل گروه ها قرار داشته و مورد آزار جامعه و عدم حمایت حکومت بوده است قصد بر اخذ پناهندگی کشوری دیگر را می نماید. در این موارد شخص باید دلایل و مدارک پزشکی معتبر و ترجمه شده ارائه کند و بتواند به خوبی مورد آزار و اذیت بودن خود را تشریح و اثبات نماید.

در این حالت یکی از موضوع های کمک کننده، به همراه داشتن ترجمه تصدیق مهارتها و تخصص های شخص پناهنده است که کشور مقصد بتواند از او و استعدادهایش استقبال و حمایت به عمل آورد.

سوالات کیس پناهندگی + نحوه صحیح جواب دهی

سوالات مصاحبه پناهندگی شامل مراحل و موارد بسیاری می باشد که برخی از آنها ثابت بوده و برخی از آنها با توجه به کیس مطرح شده از سمت پناهجو پرسیده میشود. در ادامه به برخی از سوالات مهمی که به صورت ثابت و متداول  پرسیده میشود اشاره خواهیم کرد.

  1. ابتدا سوالات هویتی و شخصی راجع به شما، خانواده، شغل، محل کار و زندگی و تحصیلات و .. پرسیده خواهد شد. تا جایی که میتوانید در این موارد صداقت داشته باشید
  2. تاریخ خروج شما از کشور مبدا و چگونگی آن، حتما پرسیده خواهد شد. در این مورد باید بدانید که کیس راه و نحوه خروج شما و اینکه از چه کسانی کمک گرفته اید، از کجا هزینه را پرداخت کرده اید و از کدام کشورها عبور نموده تا به این کشور برسید بسیار مهم است.
  3. آدرس هایی که مدت زمان اسکان شما در آنجا بیشتر از 2 هفته بوده بسیار مهم است و سوال خواهد شد.
  4. آدرس محل سکونت و محلی که پناه گرفته بودید کجا بوده است؟
  5. به چه حالت از کشور خارج شدید؟ اگر با ویزای جعلی بوده از کجا تهیه کردید؟ نام قاچاق برها و کسانی که در این موضوع نقش داشته اند چه بوده؟
  6. 100% اینکه از ابتدا قصدتان از خروج، رسیدن به این کشور بوده یا خیر از شما پرسیده خواهد شد. این سوال را با توجه به شرایط خود پاسخ دهید.
  7. یک روز عادی از زمانی که در این کشور اقامت پیدا کردید را توضیح دهید؟ 
  8. در مورد نمونه کیس مذهبی حتما این سوال خواهد شد که در مواجهه با یک مسلمان و یا شخصی که دینی غیر از دین شما دارد چه برخوردی خواهد داشت؟ اگر شما از دین اسلام یا دیگر ادیان منزجر باشید، امتیاز منفی بوده و رد خواهید شد.

نکات مهم در مورد مصاحبه ( اینترویو) پناهندگی

  • متاسفانه بسیاری از افراد بنا به داشتن فن بیان قوی و اکتفا به مهارتهای مختلف خود، مانند صحبت کردن و موارد اینچنین، در این باورند که به راحتی از پس ارائه کیس و دفاع از کیس خود بر می آیند. در صورتی که از مسائل موجود در این مسیر و از اطلاعات افسران مصاحبه و سوالات و نحوه سوال کردن آنها خبر ندارند. 
  • یکی از مهمترین کارهای که پناهجو را بسیار کمک میکند، کتبی کردن کیس مورد نظر خود و مرور به کرات و تکرار آن است. 
  • به خصوص برای کشورهای اروپایی موضوع خطر جانی بسیار مهم است. اگر کیس شما تهدید جان شما نباشد، آنچنان مورد پذیرش نخواهد بود. کشورهای انگلیسی زبان از کشورهای اروپایی مانند آلمان کمتر سخت میگیرند.
  • خطر باید بسیار کوتاه و مختصر توضیح داده شود اما پروسه چگونگی ایجاد این خطر را باید مفصل، با دقت و جزییات توضیح دهید.
  • در اعلام تاریخ، اعداد و ارقام دقیق عمل کنید. اگر این مورد را دقیق به خاطر ندارید میتوانید از فصل ها استفاده کرده و حدودی اعلام نمایید.(مثلا اواخر پاییز یا اواسط بهار)
  • تا جای ممکن از گفتن جزییات پرهیز کنید زیرا باعث به حاشیه رفتن موضوع و بی دقتی افسر خواهد شد.
  • به خاطر داشته باشید سوالها به صورت پس و پیش و بدون ترتیب پرسیده خواهد شد که این مورد تسلط و تمرکز بالای شما را میطلبد.
  • تا جایی که میتوانید از کلمات شبهه و شک دار استفاده نکنید. مثلا اینکه شاید اینطور بشود، احتمالا و …
  • کلمه نمیدانم کلمه منفی و شک دار حساب نمیشود. جایی که واقعا اطلاعی ندارید از این کلمه استفاده کنید.
  • در حین مصاحبه میتوانید برای تنفس، سرویس رفتن و یا آب خوردن اجازه بگیرید.
  • حتما مسائل را منطقی، صادقانه و بر اساس واقعیت بیان کنید.
  • در صورتی که بیش از یک نفر هستید، جوابها را چند بار باهم مرور کنید. شاید موضوعی که در ذهن شما هست را دیگری فراموش کرده باشد.
  • هر مدرکی که دال بر اثبات ادعاهای شما، و یا اثبات داشتن مهارت و یا حتی مدارک پزشکی خود را حتما ترجمه کرده و همراه داشته باشید. حتی داشتن گواهینامه ترجمه شده شما مفید خواهد بود.
  • در نهایت پاسخ ها را یکبار با مترجم خود مرور نمایید و اشتباهات و کج شنوی های ممکنه را تصحیح کنید. 

 اشتباهاتی که نباید در ارائه کیس خود انجام دهید

دلیل پناهندگی یا به اصطلاح کیس در کنار اینکه باید با قوانین پناهندگی ژنو همخوانی داشته باشد نیازمند نکات ریز و درشتی است که در صورت رعایت نکردن آن میتواند منجر به جواب منفی و ریجکتی از سوی اداره مهاجرت شود. 

در زیر به معرفی این اشتباهات رایج پرداخته ایم:

تغییر دادن موضوع کیس

برای مثال شما در ابتدا موضوعی را به عنوان دلیل و بهانه پناهندگی مطرح نموده اید و در ادامه مصاحبه و یا مراحل بعدی مصاحبه تان آن را تغییر میدهید. این موضوع باعث از بین رفتن اعتماد افسر و دروغین بودن دلیل شما تلقی شده و رد خواهد شد.

حاشیه سازی

زمانی که شما به دلایل خود شاخ و برگ زیادی و موارد بی ربط اضافه میکنید، باعث پیچیده شدن و کند شدن روال عادی کار و افزایش سوالات و ابهامات در ذهن افسر خواهید شد. در نهایت این کار فقط پروسه را طولانی تر خواهد کرد.

نداشتن تسلط کافی بر کیس و دلایل مطرح شده

عدم مسلط بودن شما بر موضوع مطرح شده به هر دلیلی باعث جواب رد سازمان پناهندگی خواهد شد. ممکن است شما به دلیل استرس، خستگی و یا اینکه در آن لحظه سهوا موارد را فراموش کرده باشید، اما این موضوع به معنای عدم تسلط و ساختگی بودن مواردیست که مطرح نموده اید و موجب ریجکتی خواهد شد.

استفاده از نام های متفاوت برای خود و خانواده 

به این معنی که شما ابتدا نام خود و اعضای خانواده را چیز دیگری عنوان نموده و سپس نام دیگری را مطرح می نمایید. این مورد باعث بیشتر شدن شک و شبهات شده و احتمال رد شدن پرونده را بالا می برد.

دروغ گفتن راجع به محل زندگی و محل کار 

این تصور که راجع به شما و اطلاعاتی که داده اید تحقیق نخواهد شد را دور بیندازید. تمام موارد مطرح شده از سمت شما برای به صحت و سقم بیشتر رسیدن موضوع حتما استعلام و پیدا خواهد شد.

دادن اطلاعاتی که از آن آگاهی و اطلاع دقیق ندارید

به عنوان مثال شما از سمت گروهی دولتی و یا غیر دولتی مورد آزار و تهدید هستید، اما هیچ اطلاع دقیقی از آن گروه و اعضا و یا چرایی و هدف تهدید های آنها ندارید ولی آن را برای مامورین مطرح می نمایید.

این را بدانید که تمام مامورین اینترویو از مسائل و گروه های مختلف موجود در کشور شما اطلاع دارند و عدم اطلاع داشتن از گفته های خودتان بر علیه شما تمام خواهد شد.

عنوان کردن مشکلات گروهی و کلی در کیس

شما نباید راجع به یک مشکل کلی و گروهی صحبت نمایید. افسر باید بداند که دقیقا چه خطری شخص شما را تهدید کرده که شما از کشور خود فرار کرده اید. مشکل شما باید راجع به شخص خودتان باشد.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

ترجمه کامل قانون مهاجرت غیرقانونی ۲۰۲۳ به انگلستان ( Illegal Migration Act 2023) + لینک لجستلیشن

  قانون مهاجرت غیرقانونی ۲۰۲۳ بخش ۳۷ - سال ۲۰۲۳ یک قانون برای تعیین مقررات و ارتباطات مرتبط با حذف افرادی از پادشاهی متحد که به نقض کنترل مه...