۱۳۹۴-۱۲-۰۷

ده فرمان موسی و دلیل عطا شدن آن






ده فرمان فهرستی از دستورات مذهبی است که طبق کتاب‌های  خروج و  تثنیه از جانب خدا، بر موسی در محلی به نام کوه سینا وحی شد. بنا به باور یهودیان و ما مسیحیان، این احکام بر دو لوح سنگی حک شدند و موسی آن‌ها را برای قوم بنی اسرائیل خواند.

این فرمان‌ها محور شریعت یهود بوده و تمام احکام شریعت نیز در همین فرمان‌ها ریشه دارد. قوم خدا  با پذیرفتن این فرمان‌ها با خدا هم‌پیمان می‌شود.

 ده فرمان به این دلیل عطا شد تا بر تمام مردم مسلم شود که تا چه حد احکام خدا را زیر پا گذاشته اند. اما هر چه بیشتر به طبیعت گناهکار خود پی می بریم ، بیشتر لطف و بخشش بی پایان خدا را درک می کنیم .(رومیان باب پنج آیه بیست)

  غلاطیان   باب ۳

 ۱۰ همچنین ، کسانی که می خواهند بوسیله اجرای دستورهای شریعت نجات یابند، زیر لعنت خدا قرار دارند؛ زیرا در تورات چنین آمده است : “ملعون باد کسی که حتی یکی از دستورهای کتاب شریعت را بشکند.”  ۱۱ در نتیجه ، روشن است که هیچکس نمی تواند از راه حفظ شریعت و قوانین مذهبی ، مورد قبول خدا واقع شود. یکی از انبیا نیز گفته است : “فقط کسی نجات می یابد که به خدا ایمان داشته باشد.”  ۱۲ اما روش “شریعت “ با روش “ایمان “ تفاوت بسیار دارد. مطابق روش “شریعت “ انسان زمانی نجات می یابد که تمام احکام شریعت را بدون هیچ نقصی انجام دهد.  ۱۳ اما مسیح ، لعنتی را که در اثر گناهان ما بوجود آمده بود، برخود گرفت و ما را از هلاکتی که این روش “شریعت “ پدید آورده بود، رهایی بخشید، روشی که انجامش غیرممکن بود. بلی ، مسیح ، لعنت ما را برخود گرفت ، زیرا در تورات آمده است : “ملعون است هر که به دار آویخته شود.” (عیسی مسیح نیز به دار صلیب آویخته شد.)  ۱۴اکنون خدا می تواند همان برکتی را که به ابراهیم وعده داده بود، بوسیله عیسی مسیح به غیریهودیان نیز عطا فرماید. اکنون همه ما مسیحیان می توانیم روح القدس موعود را از راه همین ایمان بدست آوریم .

  شریعت نمی تواند وعدۀ خدا را باطل سازد.

 ۱۵ برادران عزیز، حتی در زندگی روزمره ما، اگر کسی پیمان و قرارداد امضا کند و یا وصیتنامه ای تنظیم نماید، دیگر هیچکس نمی تواند آن را باطل کند و یا تغییری در آن بدهد.  ۱۶ به همین ترتیب ، خدا نیز به ابراهیم و به “فرزند” او وعده هایی داد. توجه داشته باشید که خدا نفرموداین وعده ها را به “فرزندان “ او خواهد داد، که منظور یهودیان باشد؛ بلکه فرمود که وعده ها را به فرزند او عطا خواهد کرد، که منظور عیسی مسیح است .  ۱۷ حال مقصودم اینست : وعده و پیمان خدا مبنی بر نجات بشر توسط ایمان ، که خدا آن را نوشت و مهر کرد، بوسیله ده فرمان و شریعت که چهارصدوسی سال بعد از آن روی کار آمد، به هیچ وجه باطل نشد و تغییر نیافت .  ۱۸ اگر قرار می شد نجات از راه اجرای دستورهای مذهبی حاصل شود، مسلماً این روش نجات با روشی که ابراهیم از طریق آن مقبول خدا گشت ، تفاوت پیدا می کرد. زیرا تنها کاری که ابراهیم انجام داد، پذیرفتن وعده خدا بود.  ۱۹ پس دراینصورت ، خدا شریعت را به چه علت عطا کرد؟ شریعت در واقع بعد از وعده های خدا عطا شد تا به انسان نشان دهد که احکام خدا را نگاه نمی دارد و گناهکار است . اما روش “شریعت “ فقط تا زمان آمدن مسیح می بایست ادامه یابد، یعنی همان “فرزندی “ که خدا به ابراهیم وعده داده بود. در اینجا فرق دیگری نیز وجود دارد: خدا شریعت و احکام خود را توسط فرشتگان به موسی عطا کرد تا او نیز آن را به مردم بدهد.  ۲۰ اما خدا وعده خود را به ابراهیم بطور مستقیم داد، بدون اینکه واسطه ای درکار باشد، واسطه ای مانند فرشتگان یا موسی. ۲۱ پس به این ترتیب ، آیا احکام خدا با وعده او متضاد است ؟ هرگز! اگر ما می توانستیم با اجرای شریعت و احکام آن نجات بیابیم ، دیگر لازم نبود که خدا راه دیگری برای آزادی از چنگال گناه به ما نشان دهد، زیرا کتاب آسمانی می فرماید که همه ما در چنگ گناه اسیریم .  ۲۲ تنها راه آزادی برای همه ما اینست که به عیسی مسیح ایمان آوریم .


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

ترجمه کامل قانون مهاجرت غیرقانونی ۲۰۲۳ به انگلستان ( Illegal Migration Act 2023) + لینک لجستلیشن

  قانون مهاجرت غیرقانونی ۲۰۲۳ بخش ۳۷ - سال ۲۰۲۳ یک قانون برای تعیین مقررات و ارتباطات مرتبط با حذف افرادی از پادشاهی متحد که به نقض کنترل مه...